Vi hyrer!

On June 27, 2016, Posted by , In Uncategorized, With Comments Off on Vi hyrer!

Vi søger 2 nye kolleger som har flere af nedenstående kompetencer:

  • Objektorienteret PHP.
  • Microsoft teknologier ASP, .Net, MSSQL,  Sharepoint.
  • Relationelle databaser.
  • JavaScript og HTML/CSS.
  • Systemarkitektur i komplekse webbaserede løsninger.
  • Erfaring med udvikling af større webløsninger.
  • Forståelse for IT-sikkerhed.
  • Test og struktureret softwareudvikling.

Da opgaverne vi arbejder på er af en rig diversitet, skal du også regne med en stor mængde af perifere teknologier, som vi skal oparbejde forståelse for.

SolutionWeb tilbyder:

Et professionelt, afslappet arbejdsmiljø med rig mulighed for faglig udvikling og opkvalificering. Et job hvor du får ansvar både som del af et team, men også i selvstændige opgaver. Du vil få stor medbestemmelse i hverdagen, primær fokus i vores hverdag er udvikling. Du får arbejdsplads i Hørsholm og en lækker frokostordning.
Løn vil typisk ligge mellem 35.000 og 45.000 dkk om måneden afhængig af aftale.

Arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i udvikling og videreudvikling af komplekse web systemer. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med kunderne og du vil indgå i et mindre udviklingsteam, og arbejde tæt sammen med en række eksterne udviklere.

Du vil dagligt blive udfordret til at tænke kreativt i løsning af de opgaver du støder på, du er som specialisten den der ved mest om dit område og du formår at formidle denne viden. Meget af dit arbejde vil være dedikeret til 2 store projekter, men der vil også være mindre opgaver, ligesom du skal supportere, optimere og følge op på afsluttede projekter.

Om dig:

Som person er du professionel, ambitiøs og struktureret, du er god til at samarbejde med kolleger og kunder men evner også at arbejde selvstændigt. Du besidder en stor ansvars følelse og kan arbejde med deadlines – du evner at prioriterer i dine opgaver, og tidsregistrere dem løbende. Du har naturligvis et godt humør – selv når det går hurtigt. Vi sætter stor pris på din nysgerrighed generelt, men specielt vedrørende teknologi.

Kontakt:

Douwe Hoekstra, dh@solutionweb.dk, 70200365, for yderligere oplysninger.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Comments are closed.